Naar inhoud springen

Translations:FR User Management/6/nl: verschil tussen versies

Uit KB Van Loenhout
FuzzyBot (overleg | bijdragen)
Nieuwe versie geïmporteerd uit externe bron
 
FuzzyBot (overleg | bijdragen)
Nieuwe versie geïmporteerd uit externe bron
 
Regel 2: Regel 2:
* '''Herstel wachtwoord:''' stuurt een nieuw wachtwoord naar de geselecteerde gebruiker en past het wachtwoord aan
* '''Herstel wachtwoord:''' stuurt een nieuw wachtwoord naar de geselecteerde gebruiker en past het wachtwoord aan
* '''Stuur details:''' stuur de gebruikergegevens naar de gebruiker (het wachtwoord wordt niet meegestuurd)
* '''Stuur details:''' stuur de gebruikergegevens naar de gebruiker (het wachtwoord wordt niet meegestuurd)
* '''2FA reset:''' reset de 2FA gegevens. (alleen zichtbaar voor beheerders)
* '''Verwijder:''' verwijder de gebruiker. Indien de knop ''Verwijder'' niet zichtbaar is betekent dit dat de gebruiker niet verwijderd mag worden
* '''Verwijder:''' verwijder de gebruiker. Indien de knop ''Verwijder'' niet zichtbaar is betekent dit dat de gebruiker niet verwijderd mag worden

Huidige versie van 27 jul 2026 15:17

Informatie over bericht (bijdragen)
Dit bericht heeft geen documentatie. Als u weet waar of hoe dit bericht wordt gebruikt, dan kunt u andere gebruikers helpen door documentatie voor dit bericht toe te voegen.
Berichtdefinitie (FR User Management)
* '''Bewerk:''' bewerk het gebruikersaccount
* '''Herstel wachtwoord:''' stuurt een nieuw wachtwoord naar de geselecteerde gebruiker en past het wachtwoord aan
* '''Stuur details:''' stuur de gebruikergegevens naar de gebruiker (het wachtwoord wordt niet meegestuurd)
* '''2FA reset:''' reset de 2FA gegevens. (alleen zichtbaar voor beheerders)
* '''Verwijder:''' verwijder de gebruiker. Indien de knop ''Verwijder'' niet zichtbaar is betekent dit dat de gebruiker niet verwijderd mag worden
  • Bewerk: bewerk het gebruikersaccount
  • Herstel wachtwoord: stuurt een nieuw wachtwoord naar de geselecteerde gebruiker en past het wachtwoord aan
  • Stuur details: stuur de gebruikergegevens naar de gebruiker (het wachtwoord wordt niet meegestuurd)
  • 2FA reset: reset de 2FA gegevens. (alleen zichtbaar voor beheerders)
  • Verwijder: verwijder de gebruiker. Indien de knop Verwijder niet zichtbaar is betekent dit dat de gebruiker niet verwijderd mag worden