Naar inhoud springen

Translations:FR User Management/2/nl: verschil tussen versies

Uit KB Van Loenhout
FuzzyBot (overleg | bijdragen)
Nieuwe versie geïmporteerd uit externe bron
FuzzyBot (overleg | bijdragen)
Nieuwe versie geïmporteerd uit externe bron
 
Regel 1: Regel 1:
=== Installatie ===
=== Installatie ===
Tijdens de installatie van FR User Management worden de standaard WebsiteBaker bestanden voor inlog en beheer 'opzij gezet' waardoor FR User Management zichtbaar en actief wordt tijdens inlog en na inlog in het administratiepaneel. Indien FR User Management gedeïnstalleerd wordt, worden de standaard WebsiteBaker bestanden voor inlog en beheer teruggeplaatst.
Tijdens de installatie van FR User Management worden de standaard WebsiteBaker bestanden voor inlog en beheer 'opzij gezet' waardoor FR User Management zichtbaar en actief wordt tijdens inlog en na inlog in het administratiepaneel. Indien FR User Management gedeïnstalleerd wordt, worden de originele WebsiteBaker bestanden voor inlog en beheer teruggeplaatst.

Huidige versie van 27 jul 2026 15:12

Informatie over bericht (bijdragen)
Dit bericht heeft geen documentatie. Als u weet waar of hoe dit bericht wordt gebruikt, dan kunt u andere gebruikers helpen door documentatie voor dit bericht toe te voegen.
Berichtdefinitie (FR User Management)
=== Installatie ===
Tijdens de installatie van FR User Management worden de standaard WebsiteBaker bestanden voor inlog en beheer 'opzij gezet' waardoor FR User Management zichtbaar en actief wordt tijdens inlog en na inlog in het administratiepaneel. Indien FR User Management gedeïnstalleerd wordt, worden de originele WebsiteBaker bestanden voor inlog en beheer teruggeplaatst.

Installatie

Tijdens de installatie van FR User Management worden de standaard WebsiteBaker bestanden voor inlog en beheer 'opzij gezet' waardoor FR User Management zichtbaar en actief wordt tijdens inlog en na inlog in het administratiepaneel. Indien FR User Management gedeïnstalleerd wordt, worden de originele WebsiteBaker bestanden voor inlog en beheer teruggeplaatst.